Natalia

18.3.2014

Mietin ja mietin...Mutta silti olen tyytyväinen itseeni! Valitsin tänä vuonna ITSENI enkä muita!

 
Olen tässä miettinyt jo joulukuun 15.12.31.12.-13 asti, missee mun ystävät on?
Lopetin 15.12.-13 tupakan polton, aloitin kunnolla treenaamaan, sitä mitä oon aena halunnutkin ja uuden vuoden jälkeen lopetin kapakissa käynnit vklpsin....
Tulin siihen tulokseen, että suurinosa "kavereistani" olivat niitä juhlijoita , jotka pitävät minnuu nyt itserakkaana kun videoita ja kuvia otan treeneistäni tai jotain sinne päin, en tiedä. En ole kuullut kavereista mitään mutta kuulen juoruja itsestäni, Natalia on kauheen elvistelijä jne kun videoita ja kuvia treeneistään ottaa. Anteeksi vuan, jos itse tekisitte samaa eli itsellenne tärkeää asiaa kyllä laitattte kuvia jne...jotkut koiristaan, jotkut lapsistaan jne. Itserakas jos olisin niin monet nykyään ystävinäni olevat eevät olisi kavereitani ja tiedän sellaisia niin hyi ! Mie nautin tästä kun saan kyykätä ja muutennii salilla nostella RAUTAA!
kirjoitan huonosti, mutta yritän tässä nyt sanoa, jos ee kiinnosta elämäni tai treenini jne poistukaa elämästäni. Hyvä jos puheen aiheena pysyn niin taidan sitten olla kiinnostava immeinen.
Nyt on elämäni hyvällä raiteella :) On miesystävä joka urheilee kanssani ja on aena tukenani, omat treenini nyrkkeily,sali,lenkkeily jne. ! Ja muutenkin :)
 


3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Musta sä olet elvistelijä. Vaikka asia olisikin tärkeä, siitä ei tarvitse koko aikaa kirjoitella facebookissa? Ei jaksa enää vain kiinnostaa, kun jokainen asia liittyy treenaamiseen ja turhanpäiväiseen elvistelyyn. Voi sitä treenata ilman että pitää mainostaa facebookissa jatkuvasti? :) .

Tomi kirjoitti...

Eiköhän jokainen saa omalle facebook sivulle laittaa mitä itse haluaa. Ei Se tee kestään evästelijää, jos omasta harrastuksestaan tykkää laittaa päivityksiä. Sinua jaksaa näköjään kummiskin kiinnostaa toisten päivitykset sen verran, että pitää valittaa niistä. Kun huolehtii omasta elämästään,niin ei tarvitse muiden päivityksistä valittaa. :) Ps: Minulla on paljon treenivideoita ja kuvia eikä kukaan ole niiden takia päätään aukonut.

Unknown kirjoitti...

Niin just, Tomi ! :)